Word lid en profiteer van de voordelen

Scroll down

Soorten lidmaatschap TVVL

Professionals sluiten zich aan bij TVVL

Door aan te sluiten bij TVVL neem je deel aan een uitgebreid netwerk met kennis en ervaring. We bieden je een kompas om nieuwe ideeën te realiseren en actualiteiten vanuit verschillende invalshoeken te bestuderen. Bij TVVL ga je de verbinding aan met andere betrokkenen en enthousiaste professionals. Denk hierbij niet alleen aan technici in de gebouwgebonden installatietechniek, maar ook aan andere disciplines. Door die nieuwe relaties ontstaat innovatie!

Daarnaast ontvang je bij TVVL 6 x per jaar het toonaangevende TVVL Magazine en toegang tot de zeer uitgebreide kennisbank.

De cursussen die TVVL biedt zijn van hoog niveau en bieden actuele en relevante kennis. Als lid van TVVL krijg je standaard 15% korting op deelname aan de cursussen. 

Via de TVVL Nieuwsbrief brengen we je elke 2 weken op de hoogte van regionale en landelijke activiteiten. Daarnaast heb je op een groot gedeelte van onze congressen en activiteiten recht op lidmaatschapskorting. 

Persoonlijk lid worden

Wil jij niets missen van wat er in jouw vakgebied gebeurt? Je netwerk uitbouwen? Participeren in één van de vele actieve communities binnen TVVL en zo zelf een actieve rol spelen in innovaties in onze sector? Je nog verder ontwikkelen met een vakgerichte TVVL Cursus? Meld je dan nu aan als persoonlijk lid. 

Persoonlijk lid boven de 25 jaar

De kosten voor het persoonlijk lidmaatschap bedragen € 160  (voor het jaar 2023 incl. btw). Dat is inclusief een abonnement op het TVVL Magazine. Het eerste jaar vindt verrekening naar rato van het aantal maanden plaats. 

Persoonlijk lid onder de 26 jaar

TVVL draagt jong professionals een warm hart toe. Frisse energie en nieuwe kennis zijn altijd welkom binnen onze vereniging. Daarom biedt TVVL jong professionals onder de 26 jaar een gratis persoonlijk lidmaatschap aan. Vanaf je 26e verjaardag betaal je pas contributie.

Inschrijven

Bedrijfslid worden

Elke organisatie in het vakgebied van TVVL kan bedrijfslid (in onze Statuten en Huishoudelijk Reglement 'Begunstiger' genoemd) worden. Medewerkers profiteren daarmee van de kennis van TVVL en kunnen tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan opleidingen, lezingen, excursies en andere bijeenkomsten. Dat is inclusief een abonnement op het TVVL Magazine. Zie de matrix voor de jaarlijkse bijdrage (het eerste jaar vindt verrekening naar rato van het aantal maanden plaats).

Inschrijven

Gepensioneerd lid worden

Voor gepensioneerden geldt een sterk gereduceerd tarief om lid worden. De kosten voor het persoonlijk lidmaatschap gepensioneerden bedragen € 67 (incl. btw voor 2023) (het eerste jaar vindt verrekening naar rato van het aantal maanden plaats). Dat is inclusief een abonnement op het TVVL Magazine.

Inschrijven

Word lid en doe je voordeel

TVVL-magazine

In TVVL-magazine zijn de nieuwste ontwikkelingen en wetenschappelijke onderzoeken binnen het vakgebied terug te vinden. Daarnaast bevat het magazine interessante achtergrondartikelen, productbeschrijvingen, interviews, bedrijfsnieuws en productinformatie.

Lees meer

Cursussen

Maak kennis met het TVVL aanbod van installatietechnische cursussen op het gebied van ontwerpen en integraal samenwerken. Lees meer

Als lid kan ik direct sparren binnen de online community

en gratis kennis vergaren in de kennisbank

Meer informatie?

Neem contact met ons op