Over Nationaal Congres Sanitaire Technieken 2017

Nationaal Congres Sanitaire Technieken 2017

Schrikreactie bij douchen niet meer nodig

Douchen met een ongewenste variatie in watertemperatuur is oncomfortabel. Een schrikreactie kan zelfs gevaarlijk zijn. Het ontwerp van de leidingwaterinstallatie wordt aangepast en voor probleeminstallaties met temperatuurschommelingen bij het douchen worden oplossingen geboden.

Dit is één van de interessante onderwerpen op het 'TVVL Nationaal Congres Sanitaire Technieken'. Het congres staat weer in het teken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van leidingwaterinstallaties en riolering.

Bij de riolering moeten we stappen gaan zetten: hoe kunnen we onze gebouwen met de alsmaar toenemende extreme buien regenwaterbestendig maken? Het water in de riolering is geen afval meer. We gaan anders om met onze riolering. Maar wat is nu de grote boodschap over nieuwe sanitatie? Kunnen we het unieke simulatiemodel SIMDEUM ook gaan toepassen op de gebouwriolering?

Voor leidingwaterinstallaties zijn er ook ontwikkelingen op het gebied van verfijning van rekenregels op basis van SIMDEUM. Het ontwerp, maar ook de aanleg van de leidingwaterinstallatie komt aan bod bij het voldoen aan het Bouwbesluit en NEN 1006: wat zijn de aanpassingen in de Waterwerkbladen en ISSO 30 voor woninginstallaties? Je hoort de praktijkervaringen over het reinigen en desinfecteren van installaties.

Kortom, een programma met ontwikkelingen die jij als professional moet kennen.
Meld je snel aan voor het TVVL Nationaal Congres Sanitaire Technieken 2017!

Programma

Aanvang: 12.30 uur: ontvangst met broodjes, koffie/thee / Bezoek bedrijvenstands
Afsluiting: 17.00 uur: netwerken met hapje en drankje / Bezoek bedrijvenstands
Einde bijeenkomst: 18.15 uur 

Klik hier voor het volledige programma.

Bedrijvenmarkt 

Bij ontvangst, in de pauze en bij de afsluitende netwerkborrel is er gelegenheid om bedrijvenstands te bezoeken. De volgende bedrijven hebben  zich al aangemeld voor de bedrijvenmarkt:

Interesse in deelname aan de bedrijvenmarkt? De kosten voor een stand (tafel, 2 stoelen en stroomaansluiting) bedragen voor TVVL-begunstigers €645 (exclusief BTW). Dit bedrag is inclusief 2 personen standbemanning die deel kunnen nemen aan het congres. Er zijn ca. 12 plekken beschikbaar. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Geen lid (van bovenstaande) € 250,00
Gepensioneerde TVVL-leden € 30,00
Leden UNETO-VNI (tegen TVVL-ledenprijs) € 150,00
Sprekers en organisatie Gratis
Student (geen lid van TVVL) € 20,00
TVVL student-lid Gratis
TVVL-cursist seizoen 2016 - 2017 € 30,00
TVVL-leden en medewerkers bedrijfsleden TVVL € 150,00

(Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW)

TVVL-lid, medewerker van een TVVL-bedrijfslid of heb je al een account? Log eerst in! Je gegevens zijn dan al ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander!)

Heb je nog geen account? Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Bevestiging: ca. een week vooraf ontvang je per e-mail een bevestiging van je deelname.

Factuur: ca. een week na de bijeenkomst ontvang je per e-mail een factuur.

Annulering: bij annulering binnen een week voor de bijeenkomst brengen wij de volledige deelnamekosten in rekening. Annulering kan alleen schriftelijk. Plaatsvervanging bij verhindering is altijd mogelijk.